Blog

Programma tijdens KreaDoe

maandag 29 oktober 2018 21:43

Volgende week begint het grootste creatieve evenement van Nederland. Waar ik vroeger weleens naar de KreaDoe ging, sta ik er nu zelf met Splendith. En niet met een kleine stand, het wordt echt een pop-up winkeltje van Splendith. Voor vijf dagen kan ik ook wel uitpakken toch? ;) Ik neem heel veel materialen uit de shop mee, maar er zijn ook leuke workshops (van PaperDen, ElleAime en Gouden Lijntjes) te volgen en demo’s (Kijk Kalligrafie) te zien op mijn stand. Daarover verder in deze blog meer.

Programma tijdens Paper Passion

dinsdag 9 oktober 2018 14:43

Paper Passion komt al heel dichtbij! Dat is goed te merken in mijn kantoor, het staat al helemaal vol met dozen. Ik ben volop bezig met alle voorbereidingen, en hoef nog maar een aantal dingen te doen. In ieder geval: alle producten zijn binnen. Deze week nog een proefopstelling maken voor de tafel op de beurs, maar guess what: zondag werd ik ziek dus miste ik ineens twee productieve dagen. Whoops, dat hakt er toch wel in zo vlak voor zo'n beurs. En mijn zus gaat vrijdag trouwen: dus dat wordt iets improviseren met tijd. In ieder geval heb ik leuk nieuws: namelijk welke workshops je kan volgen tijdens deze Paper Passion.

Nieuwe video // Mossery Schetsboek Mixed media review

donderdag 16 augustus 2018 14:51

Leuk dat je weer naar een nieuwe video kijkt! Zelfs als we op vakantie zijn, staat er gewoon weer een nieuwe video online :). Het leek me leuk om wat te laten zien van de Mossery boekjes! 

Hoe begin je een pluktuin?

woensdag 15 augustus 2018 09:16

Het plan was oorspronkelijk om elke week te bloggen over de vooruitgang van de tuin. Dat plan is  mislukt, oeps! Wel blogde ik over het begin, en daarna was het een hele tijd stil. Nu werd het dilemma: waar te beginnen?! First of all: het is zo leuk! Een pluktuin is echt leuker en makkelijker dan ik had verwacht. Natuurlijk kost het tijd, maar het is het dubbel en dwars waard

There’s a new brand in town! Mossery arrived!

dinsdag 7 augustus 2018 14:43

Mossery is in Nederland verkrijgbaar! Bij Splendith vind je vanaf nu deze fijne schets- en notitieboekjes. Mossery stond al een hele tijd op mijn lijst voor de shop. Toen ik ook nog wat vragen van jullie kreeg over dit merk, heb ik het eindelijk ingekocht! Als allereerste leverancier in Nederland, whoopwhoop!

Nieuwe video // Plan met mij Augustus 2018

dinsdag 7 augustus 2018 14:42

Voor het eerst plande ik mijn maand in m'n bullet journal. Er kwamen vorige en deze week namelijk eindelijk bullet journals binnen! Mijn agenda was bijna op, dus tijd voor een nieuw begin.

Hoe gebruik je een zegelstempel?

woensdag 1 augustus 2018 14:41

Al een tijdje staan de mooie zegelstempels van Stamptitude in de shop. Met een zegelstempel kan je jouw kaarten nog mooier en persoonlijker maken. Is het niet prachtig als je een kaart ontvangt dat deze is verzegelt met een mooie stempel? Stamptitude maakt in samenwerking met getalenteerde kalligrafen en ontwerpers prachtige zegelstempels. Die maken jouw uitnodigingen zeker een stukje mooier.

Hoe stel je zelf een Finetec Palet samen?

maandag 16 juli 2018 07:00

In het begin waren er alleen voorgeselecteerde paletten Finetec paletten te verkrijgen. De set met goud en zilver was het eerst te verkrijgen en daarna volgde de palet met 12 pearl kleuren. Inmiddels kan je ook zelf een palet samenstellen! Dus al je favorieten in één palet, perfect! Maar je herkent het wel: hoe meer kleuren, hoe meer keuzestress ;). In de video laat ik zien hoe je het palet samen kan stellen, maar ook alle kleurtjes laat ik kort zien! Hoe je Finetec gebruikt laat ik in een andere video zien, die link ik in de omschrijving

Updates bij Splendith

dinsdag 10 juli 2018 12:01

De laatste weken is er flink wat veranderd bij Splendith. Tenminste er is één grote verandering geweest. Een tijdje geleden kwam de vacature online te staan en inmiddels is Maaike begonnen bij Splendith! Wauw, wat een verschil is het nu al! Maaike begint haar weg al helemaal te vinden, en dat na vier weekjes. 

Blackwing potloden

maandag 9 juli 2018 16:54

De Blackwing potloden vallen op het eerste gezicht vooral op door hun mooie design. Maar dat is zeker niet waar de Blackwing potloden alleen door bekend zijn. De Blackwing potloden zijn bekend door de kwaliteit van het grafiet en de inspiratie die ze door de jaren hebben gegeven. En die verpakking: Super mooi toch?! Is toch mooi meegenomen ;).

Heel wat legendarische Grammy, Emmy en Pulitzer en Academy Award winnaars hebben hun werk gecreerd met Blackwing potloden. Bijvoorbeeld Bugs Bunny van Looney Tunes is met een Blackwing potlood getekend. Ze worden al sinds 1930 gemaakt, maar de productie van de potloden stopte in 1998. Er was te weinig vraag naar de potloden en toen de machine ermee stopte, is de lijn stop gezet. Al snel betaalde fans op Ebay $40,-  voor één potlood. Palomino heeft het potlood geherintroduceerd zodat het weer verkrijgbaar werd. De 602 is de originele versie, maar er zijn ook wat andere soorten bij gekomen.