Blog

Nieuwe materialen voor papieren bloemen

dinsdag 18 juli 2017 11:06

Ik heb gekleurd floral tape, lijm, styropor bolletjes en meeldraden gevonden! Yes! Echt, ik kan er zo blij van worden dat het assortiment steeds wat completer wordt! 

Kalligrafie materialen voor beginners: De beste materialen om te leren kalligraferen

vrijdag 14 juli 2017 18:53

Wil je gaan beginnen met moderne kalligrafie? Dan is de kans groot dat je benauwd wordt als je het aanbod van verschillende materialen ziet! Ik geef je geen ongelijk! Welk pennetje doet nu wat, en wat is dat met ál die verschillende soorten inkt? Dus voor je kan beginnen met kalligrafie kan je waarschijnlijk wel wat hulp gebruiken? In deze blog leg ik je uit welke materialen je het beste kan aanschaffen als beginner.

BookClub: Review van Babe, you got this

vrijdag 14 juli 2017 14:11

Voor alle business babes review ik het boek 'Babe, you got this'! Ik wilde graag wat meer lezen, dus werd dit boek nummer twee op de lijst. Toevallig op de dag (of de dag na) de boeklancering van Babe you got this, ontdekten Paul en ik boekwinkel Colofon in Arnhem. Super leuk om nog steeds nieuwe winkels in je 'eigen' stad te ontdekken. Blijkbaar waren we er al super vaak langsgelopen maar achter een smalle gevel vonden we een hele fijne boekwinkel. 

Nieuwe plannetjes voor de blog!

dinsdag 11 juli 2017 16:00

Wow, ik heb zo weinig geupload de laatste tijd dat ik een hoop met jullie te delen heb! Het is niet voor niets zo stil geweest. Natuurlijk had ik eerst vakantie en daarna ben ik aan de slag gegaan aan wat nieuwe dingen! Je leest er meer over in de blog.​

Flavourites Feest 2017

zondag 21 mei 2017 20:02

Wat was het een feestje gister! Flavourites Feest was het feest voor het 10-jarig bestaan van Flavourites.nl. Zaterdag was ik bij het Papier Atelier, ik maakte er een uitgebreid fotoverslag van! 


 

Vergelijking boeken papieren bloemen maken

donderdag 18 mei 2017 16:05

Twee nieuwe boeken in de shop! Super mooie boeken, vol met inspiratie! Als je bloemen wil gaan maken, kan ik me voorstellen dat het lastig is om ergens te beginnen. Een boek of een workshop kan je dan een fijn begin geven. DIY boeken die mooi zijn uitgevoerd, daar heb ik echt een zwak voor! Heerlijk om in een grote boekhandel door een mooie collectie te gaan. Helaas valt het aanbod dan al snel tegen, en is internet your best option.

 

Tutorial: Hoe maak je zelf stempels?

donderdag 11 mei 2017 17:54

Yay een nieuwe categorie: zelf stempels maken! Vaak druppelen de materialen één voor één de shop binnen, maar dit keer staat alles in één keer online. Ik heb lang gezocht naar de fijnste materialen en het voelt super bijzonder deze allemaal al in de shop te kunnen verkopen. Want wat heb je aan een tutorial als je er geen materialen bij kan vinden? En wat heb je aan materialen, als je niet weet hoe je ze kan gebruiken.

OFFICETOUR // Binnen kijken bij Splendith

donderdag 4 mei 2017 21:15

Leuk dat je benieuwd ben hoe 'The Office' er uit ziet. Here's where the magic happens^^. Elke dag geniet ik ervan om hier aan het werk te gaan! ​M'n kantoor is een langwerpige ruimte van ongeveer 25 m2 met súper veel lichtinval: echt fantastisch!

Massive nib review!

dinsdag 11 april 2017 17:01

Eindelijk: de lang beloofde review van kalligrafie nibs die je in mijn webshop vindt! Het assortiment met nibs is inmiddels al zó groot dat het ook heel verwarrend voor je kan zijn... Ik bedoel: WELKE werkt nu het beste?! Je kan ze helaas niet op hun uiterlijk beoordelen, en waar moet je beginnen! In de blog probeer ik de eigenschappen van een kalligrafie nib feitelijk te brengen.

I think you should just go for it!

maandag 3 april 2017 17:19

Het is tijd voor de volgende stap! Vanaf woensdag ga ik dus fulltime aan Splendith werken! Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf woensdag ben ik fulltime girlboss! Ahhhh, zo exciting! 300 uitroeptekens! :D