Blog

Papieren bloemen maken | Dahlia

vrijdag 13 oktober 2017 06:54

Goed nieuws, dit is het begin van een nieuwe blogreeks: Floral Friday! (Bijna) elke week komt er op vrijdag een blog over bloemen online! Niet altijd over papieren bloemen maar gewoon over leuke ideetjes en bijvoorbeeld de vordering van mijn eigen bloementuin. Ik kan je wel vast verklappen dat de komende vier weken élke week een nieuwe tutorial online staat. Alle tutorials zijn gewoon gratis beschikbaar, net als de sjablonen. Je kan dan kiezen of je de materialen bij elkaar in een DIY pakketje koopt, of dat je zelf alle materialen uit kiest. Dus fijn voor de beginner, maar ook voor de enthousiaste DIY'er. Hopelijk zijn jullie er net zo enthousiast over als ik :).

Splendith @ Paper Passion Tilburg 2017 (19-20-21 oktober)

dinsdag 3 oktober 2017 20:57

Ondertussen heb ik al een aantal leuk reacties gekregen van jullie! Leuk dat al zoveel mensen van plan zijn om naar de Paper Passion te komen. Ik sta er dit jaar ook weer, met een grote stand. Meer ruimte voor fijne materialen en om workshops te geven. Vorige week plaatste ik al op Instagram dat ik een beetje sentimenteel werd. Vorig jaar was dat het begin van Splendith, twee weken later stond m'n shop online! Super fijn om dit jaar meer tijd te hebben om de beurs voor te bereiden, met zoveel meer materialen. Nu heb ik weer nieuwe dilemma's: welke spullen ga ik meenemen? Daar maak ik me graag druk over ;). 

Kwaliteitsverschil Aquarelverf

zondag 1 oktober 2017 14:00

Aquarelverf heb je in allerlei verschillende vormen en kwaliteiten. Waar kan je die verschillen eigenlijk in terugvinden? Lees er meer over in deze blog.

FOTOVERSLAG // Snorfestival in de Flavourites studio

zaterdag 23 september 2017 21:16

Zaterdag mocht ik bij de studio van Flavourites workshops geven, super leuk! Flavourites heeft een studio in de Snorfabriek, een locatie van uitgeverij SNOR. Ik sta op Flavourites als 'snoepje' vermeld, Flavourites is een platform waar alleen de leukste webshops van Nederland op staan. Best een eer dus om daarop vermeld te staan. 

Zo gebruik je Masking Fluid

zondag 17 september 2017 06:46

Het is een heel leuk goedje: masking fluid! Eerst had ik alleen het potje masking Fluid van Pebeo, maar deze heb ik uitgebreid met 3 andere items. Naast de Latex Free versie staan er nu ook twee masking pennen in de shop!

Drie redenen om een journal bij te houden! +tips voor een journal

woensdag 13 september 2017 06:07

Dagelijks krijg is super veel mail binnen, pak ik de bestellingen in, hou ik voorraad bij en ben ik altijd bezig met nieuwe ideeën. Daarnaast ben ik ook fotograaf, beide bedrijven zijn fantastisch. Tussen alle drukte heb ik wel behoefte aan structuur. Vooral als chaotisch typje heb ik dat echt nodig! Daarom doe ik extra mijn best om bepaalde dingen te stroomlijnen. Behandelde mail archiveer ik meteen en ik probeer altijd mijn mail bij te houden. Waar ik wat langer over na moet denken blijven wat langer staan. Maar naast mail zijn er nog wat dingen waarvan ik heb geleerd.Van veel girlbosses had ik al de tip gelezen dat je een journal bij moet houden zodat je overzicht krijgt. Ik keek een aantal Youtubevideo's en besloot toen dat ik er gewoon aan moest beginnen! 

Brushpennen voor handlettering!

zondag 10 september 2017 07:00

Brushpennen: juist, weer zo'n ding waar ontzettend veel keuze in is! In deze blog laat ik je de verschillen zien tussen de volgende brushpennen: Kuretake Hikkei, Pentel Touch, Tombow Fudenosuke soft en hard, Tombow ABT, Artline Stix, Ecoline Brushpen, Pentel Color Brush pen.

Naar de Pluktuin!

vrijdag 8 september 2017 00:06

Floral friday! Een nieuw rubriekje op de blog, een paar keer per maand een blogje over bloemen (echt of papier ;)) Mocht je het nog niet weten, wat vrij onmogelijk is: I love flowers! Het is een droom om ooit een prachtige bloementuin te hebben.

Hoe kies je Aquarel papier?

woensdag 6 september 2017 11:26

Het assortiment in de shop wordt steeds groter, net als de kans op keuzestress ;). Duurder hoeft niet altijd beter te zijn en de favoriet van jouw inspiratiebron is niet perse jouw go to. Om je wat op weg te helpen bij je materiaalkeuze ga ik elke week over een artikel schrijven. Dit kan zijn over de specificaties van één specifiek artikel, hoe je dat moet gebruiken. Of bijvoorbeeld een vergelijking van verschillende materialen. Hiervan komt minstens één blog per week online. Ik begin de reeks met informatie over aquarelpapier. 

DINKY DIPS

zondag 27 augustus 2017 07:00

YES, YES, YES they're online! Dips op de dinky dips, haha ja I know: flauw! Het voelt wel als een overwinning dat de dinky dips online staan. Ik heb eerst talloze uren, dagen gezocht naar potjes. Nadat ik het eerste potje had gevonden, ging ik opzoek naar de kleine potjes. Dat was toch wel iets moeilijker! My goodness, wat was ik blij dat ik ze had gevonden! Oke, inmiddels was er denk ik wel twee maanden overheen gegaan. En in die twee maanden had ik dus potjes gevonden.