OFFICETOUR // Binnen kijken bij Splendith

donderdag 4 mei 2017 21:15

Leuk dat ik je mijn 'Office' kan laten zien . Here's where the magic happens^^. Elke dag geniet ik om hier te werken! ​M'n kantoor is een langwerpige ruimte van ongeveer 25 m2 met súperveel lichtinval: echt fantastisch! Veel plezier bij je kijkje in mijn 'candystore' :)

Omdat er zoveel licht binnen komt, heb ik alles lekker wit gelaten. Vooral omdat ik hier veel fotografeer is dat ideaal. Ik heb zo nooit last van vervelende gekleurde reflecties. En zelfs met donkere dagen, kan ik nog prima fotograferen. Er staat gewoon permanent een statief, deze gebruik ik elke dag wel even!  

M'n kantoortje is een heerlijke ruimte, waar ik de meeste uren van de week doorbreng (op m'n bed na dan ;)). Het is superfijn om een los kantoor te hebben. Zo kan ik werk en privé wat meer gescheiden houden. Soms werk ik 's avonds thuis, lekker op de bank of maak ik dingen aan de eettafel. Het geeft echt rust dat verder alles gewoon in mijn kantoor ligt. Funfact: bijna alle materialen die je hier ziet, hebben dus een paar maanden in ons huis gestaan. Jup, ons huis was echt een pakhuis. Vlak voor ik verhuisde met Splendith, paste ik zelf niet meer in mijn kantoortje. Dan werkte ik in de woonkamer en de voorraad van de shop stond in het kantoortje.

Zoveel beter om alles zo georganiseerd te hebben. Thanks IKEA, haha! Het is nog best lastig om uit te vinden wat makkelijk werkt, juist ladekasten of open kasten, etc. Inmiddels heeft alles een plekje en heb ik genoeg kasten voor opslag. Ik krijg steeds meer een fijne werkwijze om producten op te slaan en pakketjes in te pakken. Zo leuk om er altijd mooie cadeautjes van te maken! 

Soms zit ik in mijn kantoor te dagdromen en ben ik zo dankbaar hoe Splendith aan het groeien is, thanks to you! Moet mezelf dan even knijpen of het allemaal wel echt is! Maar,  er zijn weer veel leuke nieuwe dingen onderweg. Haha deze opmerking wordt cliché, so happy for that! Heb nu toch nog een paar lege schapjes ;). 

Oh en wat dus perfect is aan deze werkruimte: ik loop zo de tuin in! Oh en ja, ik heb eigenlijk altijd zo'n 'bloemenwinkeltje' staan^^ --> perks of the job :). Enjoy the tour!

Posters: Make your own Magic: @franwiththepen) Pioenroos: Inkylines  - Pennenbak: Sissyboy -  Houten stellingkasten: IVAR, IKEA, Bureau's: IKEA. 

​Zelf vind ik het altijd heerlijk om bij mensen en bedrijven binnen te kijken! Ik ben benieuwd wat je vind van 'The Office'! Laat je het weten in de comments?

Liefs!

Judith