FAQ

​Hoe kan je betalen bij Splendith?

Bij Splendith kan je met Ideal, MisterCash en bankoverschrijving betalen.

Bestellen lukt niet, wat nu?

Op deze pagina geef ik antwoord op de meest gestelde vragen bij het bestellen! Dus vraagjes over een nieuw wachtwoord, verzendmailtjes vind je daar.

Wat zijn de verzendkosten?

Zie deze pagina voor meer informatie over verzenden en verzendkosten.

Wat is de levertijd binnen Nederland?

Alle betaalde bestellingen verstuur ik binnen 48 uur, weekenden en feestdagen uitgezonderd. Dit geldt uiteraard voor producten die op voorraad zijn. Splendith is niet verantwoordelijk voor vertragingen via de post. Heb je na 5 dagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met me op.

Levert Splendith ook buiten Nederland?

Splendith levert ook naar België. Woon je buiten deze 2 landen? Stuur me even een berichtje, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Hoe kan ik iets retourneren?

Ben je toch niet helemaal tevreden? Dan kan je het product binnen 14 dagen retourneren. Je dient het product ongebruikt en in de originele verpakking te versturen, zonder beschadigingen. De kosten voor het retour sturen van het product komt op rekening van de consument. Wanneer ik het product in goede staat heb ontvangen, betaal ik het aankoopbedrag terug op dezelfde manier zoals je hebt betaald.

Retouren mogen naar:

Splendith
tav Judith Joosten
't Vlot 22
6846MA Arnhem

Mijn bestelling is beschadigd?

Splendith besteed veel aandacht aan je verpakking. Is er toch iets niet goed gegaan of is je bestelling niet aangekomen zoals je had verwacht? Neem even contact op, zodat we naar een oplossing kunnen kijken.

Er is een verkeerd item geleverd, wat nu?

Het komt helaas soms voor dat ik een verkeerd artikel inpak, stuur me een berichtje naar judith@splendith.nl. Dan zorg ik voor een snelle oplossing!

Is het ook mogelijk om mijn bestelling op te halen?

Het is zeker mogelijk om je bestelling op te halen op mijn kantoor. Dit is alleen mogelijk op afspraak. Bestel je producten gewoon via de site, zodra je de producten op hebt gehaald, maak ik de verzendkosten naar je over via dezelfde manier hoe je hebt betaald. 

Mijn bezoekadres is: 't Vlot 22, 6846MA, Arnhem

Kan ik ook zakelijk inkopen bij Splendith?

Neem vooral contact op en stel je vraag! Dan kijken we naar de mogelijkheden.

Kunnen we een link ruilen?

Zeker, links komen op deze pagina terecht.