Over Splendith

​Een belangrijke beslissing

Ik was het zat om mijn DIY artikelen in de VS te bestellen. Avonden lang struinde ik online naar kwalitatieve en vrolijke knutselmaterialen voor mijn projecten. Ik baalde van de lange levertijden en de hoge verzendkosten. Vaak krijg ik de vraag welke producten ik voor DIY's gebruik. Mijn vriendinnen en familie zijn altijd erg enthousiast bij het zien van mijn resultaten. Ik besloot het roer om te gooien en mijn bruidsfotografie carrière op een laag pitje te zetten om mijn eigen selectie van producten te verkopen. Dromen is leuk, maar ze waarmaken is nog veel leuker!

Splendith = Splendid + Judith 

​Alleen maar kwalitatieve, blije en leuke materialen vind je in de webshop! Splendith verkoopt goodies voor kalligrafie en handlettering, leuke schaartjes, het perfecte papier voor het maken van crêpepapier bloemen, must have gereedschapjes and more. Ben je op zoek naar mooie DIY materialen: I'm your girl. Het assortiment wordt de komende weken gelukkig nog veel groter. Er zijn nog zoooveel leuke dingen die ik je graag wil laten zien! Ik moet ergens beginnen, right?!

Een happy creative

​Ik ben Judith (26). Een gedreven creatieveling. Ik kan niet stilzitten en leef van project naar project. Al mijn vrije uurtjes besteed ik aan creatieve DIY's. Graag wil ik mijn creatieve projecten delen. Mogelijk heb je mij ontmoet op ‘Flavourites Live’ en de ‘Paper Passion’. Mijn liefde voor beeld kan ik kwijt als portretfotograaf (www.splendithfotografie.nl). Met Splendith probeer ik je leven creatiever en vrolijker te maken. Ik hoop dat mijn creativiteit je aanspreekt om aan de slag te gaan!

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe inspirerende projecten?  Volg mij dan op Instagram, Facebook en Pinterest. 
Of heb je een vraag over DIY’s, producten die ik wel/niet verkoop of een samenwerking? Stuur mij een mailtje: judith@splendith.nl