Privacy Beleid

Privacy verklaring  Versie 1.1 Splendith.nl

Deze verklaring is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018

Uiteraard is jouw privacy belangrijk! Splendith.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Mocht je vragen hebben, ik (Judith Joosten) ben te bereiken met vragen over privacy via: info@splendith.nl.

Op deze manier gebruiken wij je persoonlijke gegevens:

Cookies
Voor een optimale website maak ik gebruik van cookies. Hier lees je welke cookies we gebruiken:

Wat zijn cookies?
Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies maar daardoor werken sommige functies op de website minder goed.

Google Analytics
Splendith wil graag weten hoe je de website gebruikt, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Daarom gebruiken we Google Analytics. De gegevens die Google verzamelt, analyseert het Amerikaanse Google vervolgens voor ons. De gegevens worden op Amerikaanse servers opgeslagen, volgens de EU-US PS principes. De informatie wordt zoveel mogelijk anoniem gemaakt. We kunnen je niet persoonlijk herleiden. De informatie zal alleen met derden wordt gedeeld, wanneer Google hierdoor wettelijk wordt verplicht.

Verzamelen van informatie

Splendith verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Deze gebruiken we om je bestelling correct te versturen. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: voor- en achternaam; adresgegevens; telefoonnummer; e-mailadres; overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch contact; locatiegegevens; gegevens over jouw activiteiten op onze website; internetbrowser en apparaat type; bankrekeningnummer. We bewaren deze gegevens voor de wettelijke verplichting of totdat je jouw account opheft.

Splendith verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Het afhandelen van jouw betaling en bestelling, verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder. Splendith verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Delen van persoonsgegevens met derden

Splendith deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Splendith blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Splendith jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

Voor het afhandelen van bestellingen werken we samen met:

Mollie: het verzorgen van de betalingen.
The Feedback Company: beoordelingen op de website
My Parcel: Postbedrijf
Mailchimp: We sturen je graag reclame over aanbiedingen en nieuwe producten. Dit doen we via e-mail en sociale media. Je kan je altijd afmelden voor deze e-mails via de knop ‘afmelden’ onder elke mail.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Splendith en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@splendith.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen we duidelijk aan te geven wie je bent zodat we geen verkeerde gegevens verwijderen.

Wijzigen privacy verklaring

We houden de Privacy verklaring up-to-date, kijk daarom regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Klacht
Je hebt de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen tegen ons privacy beleid bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Splendith
www.splendith.nl
’t Vlot 22
6846MA Arnhem
+31624152400