Doorgaan naar content

Op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden.

Klantbeoordeling 4,9 ★★★★★ Google & Trustpilot
Zoeken Sluiten

Blog

Offline shoppen bij Splendith

door Judith Joosten 21 Oct 2019

Het najaar is al in volle gang, en dat is goed te merken als je de hond aan het uitlaten bent door een flinke plensbui ;). Het was best gek om dit jaar niet naar Paper Passion te gaan en dat zal zometeen hetzelfde zijn voor Kreadoe. Het is natuurlijk ook erg leuk om op deze evenementen te staan. Maar ik ben ook blij om dit jaar niet alle voorbereidingen te hebben, met alle stress die daarbij komt. Het is gewoon iets teveel om alleen te doen, dus hopelijk ben ik er volgend jaar gewoon weer bij en hoef ik het dan niet meer in m'n uppie te doen.

Het blijft gezellig om jullie te spreken en gezichten bij namen te leren kennen! Daarom kan je in het najaar 3x in mijn kantoor komen shoppen :). Het is hier niet super groot, maar je kan alles in real life zien! Dus ben je benieuwd hoe m’n kantoor eruit ziet en wil je gewoon een keer offline fijne materialen shoppen? Kom dan gezellig langs :)

Kom op deze datums offline shoppen!

Zaterdag: 23 november 10-13u

Woensdag: 11 december 10-13u

Zaterdag: 14 december 10-13u

Omdat ik maar een beperkte ruimte en parkeerplaatsen heb, wil je op de event pagina aangeven of je komt? Dan weet ik waar we ongeveer op kunnen rekenen.

Praktische info

Mijn kantoor is met de auto makkelijk te bereiken en je kan voor de deur parkeren 😊. 

Het bezoek adres is: 't Vlot 22 Arnhem.
Je ziet op de zaterdag het logo wel staan, dan weet je dat je op het juiste adres bent. 't Vlot is een doodlopend straatje, als je door het eikenlaantje heen rijdt, dan ben je in de goede straat . Er bestaat een kans dat je 'Het Vlot 22, Arnhem' moet intoetsen op de navigatie.

Parkeren
Parkeer de auto bij voorkeur op het erf, daar is plaats voor ongeveer zes auto's. Wanneer je aankomt, zie je het Splendith logo wel staan. Ik heb geen idee hoe druk het wordt, als het erf vol is, kan je eventueel in de berm parkeren.

Kom je met het OV?
Als je met de trein komt, moet je helaas best een stuk lopen (20min). Reis naar station Arnhem-Zuid en loop vervolgens naar 't Vlot 22.

Tot dan!

Liefs,

Judith

 

Vorige post
Volgende post
Iemand kocht recent een
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor je inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de set

Kies opties

Recent bekeken

Bewerk opties
Algemene voorwaarden
this is just a warning
Login
winkelwagen
0 items