Selectie van materialen

Bij Splendith ben je aan het juiste adres voor mooie nieuwe materialen en de daarbij horende kennis, zodat je zonder problemen gelijk aan de slag kunt! Alle materialen in de shop zijn zorgvuldig uitgekozen en getest. Zo kan ik je garanderen dat je met deze materialen sowieso goed zit. Doordat ik veel kennis heb over de producten, kan ik je ook goed helpen als je vragen hebt. Weet je niet welke materialen je precies nodig hebt, kom je er niet helemaal uit met het gebruiken ervan of heb je andere vragen? Stuur dan gewoon even een mailtje, ik help je graag!

Om het shoppen makkelijker te maken staat er bij elk product een duidelijke beschrijving. Daarnaast komen er regelmatig uitgebreide blogs online, met alle informatie die je nodig hebt om goed geïnformeerd met je nieuwe materialen aan de slag te gaan. Doordat Splendith kwalitatief goede materialen aanbiedt en je hierbij goed informeert hoef je niet steeds materialen aan te schaffen die het net niet zijn. Dat is ook weer een stuk duurzamer!

Ik vind het ook belangrijk om anderen te inspireren. In de blogs vind je genoeg ideeën om zelf lekker aan de slag te gaan. Ook post ik regelmatig een tekenopdracht op Instagram. Door regelmatig bezig te zijn en inspiratie op te doen blijf je in een creatieve flow!