Doorgaan naar content

Op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden.

Klantbeoordeling 4,9 ★★★★★ Google & Trustpilot
Zoeken Sluiten

Blog

BEURZEN // Programma tijdens KreaDoe

door Judith Joosten 29 Oct 2018

Volgende week begint het grootste creatieve evenement van Nederland. Waar ik vroeger weleens naar de KreaDoe ging, sta ik er nu zelf met Splendith. En niet met een kleine stand, het wordt echt een pop-up winkeltje van Splendith. Voor vijf dagen kan ik ook wel uitpakken toch? ;) Ik neem heel veel materialen uit de shop mee, maar er zijn ook leuke workshops (van PaperDen, ElleAime en Gouden Lijntjes) te volgen en demo’s (Kijk Kalligrafie) te zien op mijn stand. Daarover verder in deze blog meer.

We zijn te vinden op stand: 18E015&18E019

Demo’s

Van woensdag t/m zaterdag geeft Joyce Aka Kijk Kalligrafie demo’s moderne kalligrafie. Kom je gezellig langs tijdens deze dagen? Laat gratis jouw naam schrijven met haar prachtige skills.

Workshops

Let erop dat niet alle workshops op alle dagen te volgen zijn.

Woensdag + Donderdag​ door Lisa van Elle Aime​

AQUAREL:
Tijdens deze mini workshop Illustreren met aquarel leer je de basis van het werken met aquarel. Leer wat de eigenschappen zijn van dit materiaal, hoe je er mee kunt werken en welke oefeningen je kunt doen om het materiaal beter te leren kennen. Aquarel is een heel fijn en speels materiaal, je kunt er heel mooie achtergronden en texturen mee schilderen, maar ook het hele fijne werk is te doen met aquarel.

GOUACHE:
Tijdens deze mini workshop Illustreren met gouache leer je de basis van het werken met gouache. Leer wat de eigenschappen zijn van dit materiaal, hoe je er mee kunt werken en welke oefeningen je kunt doen om het materiaal beter te leren kennen. Gouache is een dekkende verfsoort op waterbasis en je kunt er de mooiste dingen mee maken! De verf droogt mat op en je kunt er alle kleuren van de regenboog mee mengen. Als je graag illustreert of schildert en je hebt nog nooit iets met gouache gedaan: het is een echte aanrader!

Aanmelden: info@elleaime.nl
Kosten: €15,-
Tijden workshops
11:00 - 12:00
12:30 - 13:30
14:00 - 15:00
15:30 - 16:30
 

Vrijdag 2 november Door Karen van PaperDen

Ecoline brush pens zijn heel populair vooral voor handlettering. Maar, wist je dat je ook heel mooi mee kan tekenen en schilderen? Ecoline is immers kant-en-klare aquarelverf. In deze workshop leer je werken met brush pens in combinatie met water en een penseel. Details voegen we toe met fineliners en een witte gel pen. Tekenervaring is niet nodig. We werken stapsgewijs met gebruik van hulplijnen en voorbeelden ter inspiratie. Deelnemers gaan naar huis met een A4 formaat tekening. Je kunt kiezen uit een haas, giraffe, hert of vos.

Aanmelden: via deze link
Kosten: 15,-
Tijden workshops
10:30-11:30
12:00-13:00
13:30-14:30
15:00-16:00
Er zijn 8 plekken beschikbaar per workshop.

Zondag 4 november Door Anne van Gouden Lijntjes (heb je het boek van Anne al gespot?)

Efficient werken en tegelijk je creativiteit stimuleren: wie wil dat nou niet? In een bullet journal kan het allemaal. Tijdens deze workshop leer je over het basissysteem van het bullet journallen, waarna we samen jouw ideale weekopzet maken. Een perfecte start van jouw nieuwe crea-week! Schrijf je wel snel in: er is beperkt plek en vol = vol! 

Door: Anne van Gouden Lijntjes 
Tijdsduur workshop: 45-60minuten​
11:30-12:15
14:30-15:15
Kosten: €15,-
Wat krijg je mee naar huis: een mooi A5 schriftje van Rhodia waarin je lekker kunt oefenen!
Je hoeft zelf niets mee te nemen, en er is geen basiskennis nodig. 

Scary stuff

Omdat het zo’n grote beurs is, ben ik ook zenuwachtig hoe het allemaal zal gaan! Heb ik wel genoeg ingekocht, toch nog extra kasten meenemen en ga zo maar door. Lastminute kreeg ik toch nog ideetjes voor een mooie ‘bar’ voor de demo’s, extra kasten om zo toch meer spullen mee te kunnen nemen. En last minute: ik gaf me namelijk pas zes weken geleden op voor de KreaDoe. Maandag ga ik zelf de laatste dingen inpakken en dan gaat dinsdag het opbouwen beginnen! Spannend!

Zie ik je daar?

Liefs,
Judith

Over de KreaDoe:

31 oktober t/m 4 november is de KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. Yes, vijf dagen! Een evenement waar je allerlei DIY materialen en inspiratie kunt vinden. Zie meer informatie op www.kreadoe.nl

Vorige post
Volgende post
Iemand kocht recent een
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor je inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de set

Kies opties

Recent bekeken

Bewerk opties
Algemene voorwaarden
this is just a warning
Login
winkelwagen
0 items