Sinterklaas inpak tips

Deze tijd van het jaar is heerlijk! Het wordt vroeg donker en de lichtjes en kaarsjes kunnen aan, gezelligheid! Nog leuker vind ik het geven van cadeautjes. Ik kon de afgelopen maand niet wachten op shopping time. In mijn familie kopen we elk jaar cadeaus voor elkaar en schrijven een gedicht. Gisteren ging ik eindelijk op cadeautjesjacht. Bij het afrekenen werden mijn cadeaus door de drukte gejaagd ingepakt. Hoeveel leuker kan dit, dacht ik! Zodra ik thuiskwam ging ik direct aan de slag.

Sinterklaas cadeaus inpakken
Voor het inpakken van mijn sinterklaas cadeaus gebruikte ik papier en nametags die ik al een tijdje had liggen. De hoedjes maakte ik van zijdepapier en een veer. Op de nametags kalligrafeerde ik de namen mooi met de Oblique houder, Nikko G nib en Sumi inkt. Zie hieronder het resultaat.

Hoewel het waarschijnlijk kort duurt voordat het papier van het pakket wordt gegrist, vind ik het de moeite waard om een sinterklaas cadeau mooi in te pakken. Door een paar cadeaus creatief in te pakken geef je net die extra ‘touch’ en persoonlijke aandacht.

Hoe pak jij je Sinterklaascadeaus in? En op welke manier geef jij een persoonlijke ‘touch’ aan je cadeau? 

Liefs,
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered