Updates bij Splendith

De laatste weken is er flink wat veranderd bij Splendith. Tenminste er is één grote verandering geweest. Een tijdje geleden kwam de vacature online te staan en inmiddels is Maaike begonnen bij Splendith! Wauw, wat een verschil is het nu al! Maaike begint haar weg al helemaal te vinden, en dat na vier weekjes. 

Ik moest nog best wat organiseren. Computers installeren hoort dan ook ineens bij je taken pakket ;). En als je dingen uitlegt ga je er weer eens over nadenken waarom je het eigenlijk zo doet. Er zijn dus ook heel wat andere dingen veranderd/verbeterd. Als voorbeeld, de inpaktafel is eindelijk op stahoogte: hallo arbo vriendelijke werkomgeving. En sommige dingen die niet kloppen in de voorraad moeten nu toch eens worden aangepast, right?! Dingen die ik zelf iets te lang op z’n beloop had gelaten waren dus ineens heel urgent. Heerlijk om die dingen eens af te strepen. Nu alleen nog een nieuwe bureaustoel en dan is het kantoor redelijk in orde! We hebben zelfs een koffiekarretje, haha!

En wat ik ook mega leuk vond: er kwam al een enthousiaste reactie op een mailtje dat Maaike stuurde om haar te verwelkomen. Jullie zijn leuk :). Om een gezicht bij Maaike te krijgen, stel ik haar, of stelt ze zichzelf even voor! We hebben namelijk een hele leuke gezamenlijke interesse: bloemen! 

Aangenaam! Mijn naam is Maaike, ontwerper én de nieuwe webshopmedewerker van Splendith. Sinds juni pak ik driemaal in de week jullie bestellingen in. Dat voelt telkens opnieuw als het inpakken van cadeautjes! Superleuk om te zien welke kleur- en materiaalcombinaties er besteld worden. Dat maakt me enthousiast om ook aan de slag te gaan! Naast mijn werk op de Splendith Headquarters werk ik aan mijn eigen merk de Bloemenier. Bij de Bloemenier kun je terecht voor natuur in papier. Zelf een boeketje knippen, vouwen en in elkaar knutselen? Dat kan met de doe-het-zelf-pakketten in mijn shop! Ik geef ook workshops en maak bijvoorbeeld een boeket op maat. 

Ik woon in het centrum van Arnhem en vind het fijn om werken aan een bureau af te wisselen met een goede stadswandeling. Ook dichtbij huis vind je zoveel mooie natuur! Verder laat ik me graag inspireren door de Nederlandse taal. Al mijn ontwerpen geef ik een fictieve bloemnaam, aangevuld door de correcte vertaling in Latijn. Het Groot Stapelblaadje vind je bijvoorbeeld terug onder de wetenschappelijke naam Acervifolia Magna. Zo creëer ik een parallelle wereld natuur in papier.

Wat ik naast cadeautjes inpakken zo fijn vind aan werken voor Splendith? Judiths gezellige kantoor ligt middenin het groen! Hier staat het vol bloemen en huppelt Sunny vrolijk de hele dag rond. Een welkome verademing in de dagelijks hectiek van de stad.

Je kan meer werk van Maaike op haar website bekijken: www.debloemenier.nl.

Liefs,
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered