VLOG 10 // Creative Life 2018 was awesome! – Splendith
Doorgaan naar content

LET OP! Ivm beurs dit weekend versturen we niet vanaf do 13.00u. Bestellingen t/m maandag worden ma of di verzonden.

Klantbeoordeling 4,9 ★★★★★ Google & Trustpilot
Zoeken Sluiten

Blog

VLOG 10 // Creative Life 2018 was awesome!

door Judith Joosten 03 Apr 2018

Rond oud en nieuw wilde ik gaan beginnen met vloggen, of misschien was ik toen inmiddels alweer even bezig. Anyway, toen ik net begon zei ik: ik koop pas een vlogcamera zodra vlog 10 online staat. Eerst maar eens kijken hoelang ik het volhou. Na twee vlogs bestelde ik al een camera. Tja, als ik eenmaal iets in m'n hoofd heb zitten kan ik het niet meer zo snel loslaten. Dus die tiende vlog is wel een leuke mijlpaal. 

Het is een video van een super tof event: Creative Life. Vorige week heb je al mee kunnen kijken met wat voorbereidingen, en 23 tot 25 maart was de beurs alweer zover. Wauw, ik heb echt zo genoten van Creative Life. Kijk gezellig mee met de video. Video's maken is gewoon heel leuk! Ik merk ook door het gewoon te doen dat je zoveel leert. Ik denk dat het belangrijkste is om iets te bereiken is dat je gewoon moet beginnen. En ondertussen leer ik steeds bij om de video's steeds een stukje mooier te maken. Dankjewel dat je naar de video's kijkt, je bent awesome!

Liefs,
Judith

Vorige post
Volgende post
Iemand kocht recent een
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor je inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de set

Kies opties

Recent bekeken

Bewerk opties
Algemene voorwaarden
this is just a warning
Login
winkelwagen
0 items