BEURZEN // Creative Life 2018 / Workshops + What to do

Creative Life is alweer bijna! Op 23, 24, en 25 maart kan je in de Werkspoor Kathedraal terecht voor jouw creatieve inspiratie. Nog maar zes en halve week en dan gaat dit feestje weer van start. Ik ben dit jaar redelijk op tijd begonnen dus bij deze een blogje met wat er allemaal te doen is op mijn stand :).

Workshops
Zoals op elke beurs geef ik dit jaar ook weer workshops! Het voorjaar komt eraan dus tijdens deze workshop leer je hoe je een papieren Narcis kan maken met florist crêpe-papier. Ik leg je alle basics uit, na de workshop neem je een bloem mee die helemaal klaar is. Natuurlijk help ik je om stap voor stap een mooie bloem te maken.

De workshop begint 13.30u en duurt 30-45 minuten. Kosten zijn €10,- per persoon. Je kan vooraf inschrijven via info@splendith.nl.

Workshops Brushlettering bij Mevrouw Knot
Deze workshop is gewoon op de eigen stand van Mevrouw Knot, want zoals je misschien wel weet geef ik zelf geen workshops in lettering. Je leert natuurlijk het beste van de pro's. Dus, ben jij ook zo’n fan van al die mooi geschreven quotes en zou je dit zelf ook wel willen leren? Schuif dan gezellig aan tijdens een van de workshops Brushlettering van Milou en leer schrijven met penseel!

In deze workshop leer je de basistechnieken van het schrijven met penseel en inkt. Aan de hand van een aantal oefeningen en voorbeeld letters maak je kennis met deze vorm van handwriting. Je oefent niet alleen, je gaat meteen een stapje verder. Je kan meteen van jouw favoriete quote een toffe Art Print maken! Zo ga je niet alleen naar huis met nieuwe technieken en bakken inspiratie, maar ook met jouw zelf gemaakte mini poster om thuis in te lijsten. En: aan  het einde van de workshop kan je wat materialen uit mijn shop uitproberen! Yay, hoe leuk.

Lees er meer over op de blog van Milou

Demo's Kijk Kalligrafie
Dit jaar heeft Joyce van Kijk Kalligrafie geen stand op Creative Life, toen dachten we: hoe leuk zou het zijn om toch iets samen te doen? Joyce geeft meerdere demo's gedurende de dagen op mijn stand. Dus wil je kijken hoe de master herself aan het schrijven is? Kom dan vooral even langs! Ben je benieuwd naar het werk van Joyce? --> www.kijkkalligrafie.nl

Wat is er te koop?
Ik krijg al best wat vraagjes over welke materialen ik allemaal meeneem. Dat vind ik zelf ook nog een lastige ;). Ik wil dus gewoon alles meenemen en kan nooit zo goed kiezen wat ik precies mee neem. Helaas kan ik niet álles meenemen. Er zijn een aantal dingen die ik sowieso mee neem en dat is al een hele verzameling.

Alle materialen voor papieren  bloemen en stempels maken. Verder: Ecoline potjes en Ecoline brushpennen, brushpennen sets, Microns, Finetec (de losse kleurtjes en paletten), aquarelpapier, Rhodia, Holbein Acryla en potloden, Princeton penselen, kalligrafienibs, penhouders, zwarte inkt, Bleed Proof White en Bombay inkt, drawing gum pennen.

Ik twijfel dus nog over een paar dingen. Laat me vooral weten als je specifiek iets wil zien, dan kan ik dat misschien ook meenemen.

Tot dan!

Liefs,
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered