DIY // Hangers van klei

Oh nee, ik was bijna vergeten de tutorial te plaatsen! Deze kersthangers maakte ik en hing ik in de takken die in deze vaas stonden. Zo had ik alsnog wat kerstversiering in mijn kantoor. De week is omgevlogen, met super veel leuke dingen te doen! Ik ben trouwens mijn hele kantoor aan het omgooien. Daarover later waarschijnlijk nog wel meer ;). Er zijn steeds zoveel producten binnen gekomen dat ik weer plaats moet maken om het allemaal kwijt te kunnen. Heb je al je kerstinkopen al gedaan? Deze hangers maak je last minute en zijn bijvoorbeeld ook heel leuk als gifttag. 

Deze tutorial is ideaal al wil je snel en makkelijk iets tofs maken. Je hebt alle materialen eigenlijk al in huis, misschien de klei nog niet? Met klei maak je super eenvoudig leuke vormen. Die kan je daarna eventueel nog mooi beschilderen. De klei is vanzichzelf al mooi wit, dus dat hoeft natuurlijk niet!

Benodigdheden:

  • Klei
  • Evt iets om de klei mee te rollen
  • Koekvormpjes

​Rol de klei tot een dun laagje en druk met de koekjes vorm de vorm in de klei. Je kan de klei nog ietsje meer glad strijken door je vingers ietsje nat te maken. Wil je er een hanger van maken druk dan met bijvoorbeeld een potlood of een ander voorwerp vast een gaatje in de klei. De klei droogt in ongeveer een dag aan de lucht, even rustig laten liggen en daarna kan je ze gebruiken. Hoe dikker je de klei houdt, hoe langer het trouwens duurt om te drogen! 

Zo maak je dus heel eenvoudig leuke hangers, je kan er natuurlijk allerlei mooie voorwerpen mee maken!

Ik wens je hele fijne feestdagen <3 

Liefs,
Judith

Ps, ik doe ietsje rustiger aan tijdens de kerstvakantie. Maar uiteraard verstuur ik gewoon je bestellingen!

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered