Verken gouache met deze inspirerende boeken

Verken gouache met deze inspirerende boeken

Als je op zoek bent naar nieuwe inspiratie en technieken voor het werken met gouache verf, dan heb je geluk! In deze blog vertel ik waarom deze boeken leuk zijn om gouache mee te verkennen. Elk boek heeft leuke en unieke inzichten voor zowel beginners als ervaren kunstenaars.

  1. "Gorgeous Gouache" door Viddhi Saschit

Het boek Gorgeous Gouache van Viddhi Saschit laat je met prachtige illustraties en duidelijke instructies zien hoe je levendige kunstwerken kunt maken met behulp van gouache. Dit boek is perfect voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en praktische tips voor het werken met dit veelzijdige medium.

  1. "Painting Florals with Gouache" door Vindhi Khandelwal

In Painting Florals with Gouache deelt Vindhi Khandelwal haar passie voor het schilderen van bloemen met gouache verf. Met gedetailleerde tutorials en stapsgewijze instructies laat Khandelwal zien hoe je prachtige bloemstukken kunt maken met behulp van gouache. Dit boek is een must-have voor bloemenliefhebbers en kunstenaars die hun vaardigheden willen verbeteren. Deze bloemen zijn een leuke introductie met gouache verf!

  1. "Oh My Gouache" door Zoe Ingram

Oh My Gouache van Zoe Ingram biedt een frisse kijk op het gebruik van gouache in moderne kunst en illustratie. Met levendige afbeeldingen en creatieve projecten moedigt Ingram lezers aan om te experimenteren met kleur, textuur en compositie in hun eigen werk. Dit boek is een inspirerende bron van ideeën voor kunstenaars van alle niveaus.

  1. "Gouache in 4 Easy Steps" door Anna Koliadych

Anna Koliadych leidt lezers door het proces van het werken met gouache in Gouache in 4 Easy Steps. Dit praktische gidsboek biedt eenvoudige stapsgewijze instructies voor het maken van kunstwerken in vier fasen, van het schetsen van ideeën tot het toevoegen van de laatste details. Dit boek is perfect voor beginners die willen leren hoe ze met gouache kunnen schilderen.

  1. "The Art of Gouache" door Semjonova

The Art of Gouache van Semjonova is een inspiratie voor het verschillende technieken die je kan gebruiken bij de toepassingen van gouache. In dit boek deelt Viktorija leuke technieken als collages maar ook wat meer basistechnieken voor gouache. Een aanrader als je gouache op verschillende manieren wil leren gebruiken.

  1. "Get Started with Gouache" door Emma Block

Dit boek van Emma Block is een hele leuke basis gids, in haar boek Get Started with Gouache legt ze je ook écht uit hoe je met gouache aan de slag gaat. Dit boek biedt beginners een stapsgewijze introductie tot het werken met gouache verf, inclusief basisvaardigheden, kleuren mengen en projectideeën om mee te oefenen. Dit boek is perfect voor iedereen die nieuw is in de wereld van gouache schilderen. Kan je de stijl van Emma ook zo waarderen? dan is dit het boek voor jou!

Conclusie

Boeken geven vaak net die inspiratie om je vaardigheden naar een hoger level te tillen. Al deze boeken geven praktische tips, stap-voor-stap instructies en bovenal veel inspiratie. Dus pak een van deze boeken over gouache en ga aan de slag met gouache!

Liefs,

Judith

Trefwoorden:
Ouder bericht Terug naar Blog Nieuwer bericht
Over de auteur

Over de auteur

Judith, eigenaar Splendith

Elke keer al wilde ik iets moois maken, dan kon ik niet de goede materialen vinden. Avonden lang struinde ik online naar kwalitatieve en vrolijke knutselmaterialen voor mijn projecten.

Daar begon het idee voor een shop, met een selectie van mooie materialen.

Met de blog en materialen hoop ik je te inspireren om creatief aan de slag te gaan.

Lees meer over ons

Over Splendith

'Create the things you wish existed'

​Alleen maar kwalitatieve, blije en leuke materialen vind je bij Splendith! Bij ons vind je een selectie aan materialen die je ergens anders misschien niet zo snel ziet.

Ben je op zoek naar mooie DIY materialen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.