HOLBEIN ACRYLA // Paint with me, zo gebruik ik Holbein Acryla Goauche Holbein Acryla // Paint with me, how I use the Holbein Acryla Gouache

Deze video is deel twee van de Holbein Acryla reeks. In deel één leg ik de basics van de verf uit en in dit deel werk ik zelf met de verf. Ik schilder een stukje van de Amalfi kust (een heel mooi stukje Italië). De bougainville is één van mijn lievelingsplanten en heel rustgevend om te schilderen ;).

Bekijk deel één hier.

De materialen die ik gebruikte in deze video:

​Liefs, 
Judith

This video is part two of the Holbein Acryla series. In part one I explain the basics of the paint and in this part I work with the paint myself. I paint a part of the Amalfi coast (a very beautiful part of Italy). The bougainvillea is one of my favorite plants and very relaxing to paint;).

Watch part one here.

The materials that I used in this video:

​Love, 
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
Nederlands