Doorgaan naar content

Op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden.

Klantbeoordeling 4,9 ★★★★★ Google & Trustpilot
Zoeken Sluiten

Blog

HOLBEIN ACRYLA // Paint with me, zo gebruik ik Holbein Acryla Goauche | Holbein Acryla // Paint with me, how I use the Holbein Acryla Gouache

door Judith Joosten 22 Jun 2018

Deze video is deel twee van de Holbein Acryla reeks. In deel één leg ik de basics van de verf uit en in dit deel werk ik zelf met de verf. Ik schilder een stukje van de Amalfi kust (een heel mooi stukje Italië). De bougainville is één van mijn lievelingsplanten en heel rustgevend om te schilderen ;).

Bekijk deel één hier.

De materialen die ik gebruikte in deze video:

​Liefs, 
Judith

[lang2]

This video is part two of the Holbein Acryla series. In part one I explain the basics of the paint and in this part I work with the paint myself. I paint a part of the Amalfi coast (a very beautiful part of Italy). The bougainvillea is one of my favorite plants and very relaxing to paint;).

Watch part one here.

The materials that I used in this video:

​Love, 
Judith

Vorige post
Volgende post
Iemand kocht recent een
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor je inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de set

Kies opties

Recent bekeken

Bewerk opties
Algemene voorwaarden
this is just a warning
Login
winkelwagen
0 items