HOLBEIN ACRYLA // Unboxen van alle sets & FAQ

Hi! Leuk dat je deze nieuwe video weer hebt bekeken :). Het is een tijdje stil geweest op mijn Youtube account, maar hopelijk komt daar wat verandering in. Ik probeer om elke vrijdag rond 16.00u een nieuwe video online te zetten! Er kwamen vaak vragen binnen over Holbein Acryla, daarom dacht ik: dat is een leuk onderwerp om de eerste product video over te maken :).

In de video vertel ik van alles over de Holbein Acryla aan de hand van de FAQ's.

Ik geef onder andere antwoord op onder andere de volgende vragen:

  • Wat is het verschil tussen gewone Gouache en Acryla Gouache? 
  • Kan je de verf heractiveren? 
  • Kan je Acryla mengen met gewone Gouache?
  • En verder laat ik alle sets zien!

Producten die ik heb gebruikt in de video:

Zoals beloofd de toelichting over het keep wet palet: het blijft inderdaad goed nat in het palet. Dus een aanrader dus als je verf wil behouden! Volgende week: Ik heb ook een video opgenomen waarbij ik zelf iets schilder met Holbein. Die komt volgende week of die week erna online:).

Stel je vragen vooral in de comments!

Liefs,
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered