VLOG 01 // Flavourites Live VLOG 01 // Flavourites Live

Het lijkt erop dat het er eindelijk van is gekomen, de eerste vlog. Het is pas de tweede video ooit die ik op Youtube upload. De reden dat ik het zo heb uitgesteld is dat video wel een stuk kwetsbaarder en moeilijker is dan foto's. Je bent meer bezig met het complete verhaal en niet zomaar een moment opname. Maar video is zoveel persoonlijker! Ik vind het zelf ook leuk om naar Youtubers te kijken. Het moest er dus gewoon eens van komen.

Sinds de zomer was ik het al van plan en heb ik al wat video's gemaakt. Maar van editten kwam het maar niet en m'n laptop kon het helemaal niet aan. En uiteraard was het steeds niet goed genoeg. Oh en the akwardness! Haha het is zo scary om te filmen waar ook andere mensen zijn. Ik probeer m'n perfectionisme even te laten varen en als het goed is zijn de video's over een tijdje steeds beter. Je moet ergens beginnen! Ik heb inmiddels heel wat ideetjes over hoe ik het de volgende keer beter kan doen. Want video leer je alleen door het gewoon te doen.

Vlak voor Flavourites bedacht ik ineens: dit is nu zo'n moment dat ik moet gebruiken om te filmen. Ik ben vrij prompt begonnen en heb random momenten gefilmd. Zoals je tijdens de video merkt: ik ben helemaal vergeten om een intro en einde te maken. Haha, beginnersfoutjes. En zo ben ik nog een heel aantal dingen vergeten: tot spijt van Paul ;). Paul (aka the husband) is cameraman en editor, dus die heeft de video gemonteerd. Lucky me! Hij kreeg een berg met video's: 'kan je hier iets van maken?'. And so he did :). 

Hopelijk vind je het leuk om te zien! Aboneer je dan vooral op mijn kanaal :).

En nu?
Ik heb al heeel veel leuke ideetjes voor volgende video's. De bedoeling is om 2-4 keer per maand een video te plaatsen. Dat kan van alles en nog wat zijn: een vlog, DIY project of een productvideo. 

Laat me vooral weten wat je ervan vindt --> dan kan ik het weer verwerken in de volgende video's! <3.

Liefs,
Judith

It seems like I finally got around to it, the first vlog. It's only the second video I've ever uploaded to Youtube. The reason I put it off like that is that video is a lot more vulnerable and difficult than photos. You are more concerned with the complete story and not just any snapshot. But video is so much more personal! I also enjoy watching Youtubers myself. So it just had to happen.

Since the summer I have been planning it and I have already made some videos. But editing just didn't happen and my laptop couldn't handle it at all. And of course it was always not good enough. Oh and the akwardness! Haha it is so scary to film where other people are. I try to let go of my perfectionism for a while and if all goes well the videos will get better and better in a while. You have to start somewhere! I now have a lot of ideas about how I can do better next time. Because you only learn video by just doing it.

Just before Flavourites I suddenly realized: this is the moment I have to use to film. I started quite promptly and filmed random moments. As you will notice during the video: I completely forgot to make an intro and ending. Haha, beginner mistakes. And so I forgot a lot of things: much to Paul's regret;). Paul (aka. the husband) is a cameraman and editor, so he edited the video. Lucky me! He received a mountain of clips: 'can you make something out of this?'. And so he did :).

I hope you like to see it! Then subscribe to my channel :).

And now?
I already have a lot of great ideas for the following videos. The intention is to post a video 2-4 times a month. That can be anything and everything: a vlog, DIY project or a product video.

Let me know what you think -> so I can process it again in the following videos! <3.

Love,
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
Nederlands