FOTOVERSLAG // Creative Life 2018

Creative Life is alweer voorbij! Wauw, was waren het drukke dagen! Deze week ga ik een klein beetje bijkomen van de drukke beursdagen. Maar ik kon het niet laten om meteen wat foto's te bewerken. Ik heb ontzettend genoten van de beurs. Zo leuk om met zoveel toffe creatieve bedrijven op de beurs te staan. En ik moet zeker nog even bijkomen haha. Ik heb op de laatste dag meteen bij de aanvang van de beurs nog wat foto's gemaakt. De drukte die je ziet is dus niet een goede afspiegeling van hoe druk het was ;).

Mocht je de beurs gemist hebben, het was de hele tijd eigenlijk helemaal vol op de stand. Súper fijn natuurlijk, ik ben mega dankbaar voor hoe het is gelopen. Sorry als je iets langer heb moeten wachten, maar super bedankt voor jullie geduld! Het is nog een soort explosie in mijn kantoor van uitgepakte dozen en half uitgepakte dozen ;). Want: vandaag moesten ook alle bestellingen weer de deur uit. Een groot deel van de bestellingen zijn inmiddels verzonden, nog een paar te gaan! En ook de eerste bestellingen voor nieuwe voorraad zijn alweer gedaan. 

Special thanks to:
Ik had de beurs nooit kunnen doen zonder alle hulp die ik heb gekregen. Echt súper bijzonder hoeveel mensen hebben geholpen met de voorbereidingen en tijdens de beurs. Het is mega fijn om van alle kanten hulp te krijgen. Samen krijg je zoveel meer voor elkaar! Voor de beurs hebben mijn schoonmoeder en tante heel veel dingen ingepakt, mijn schoonvader van alles in elkaar gezet en geholpen met opbouwen. Alle keren dat ik voor een avondje doorwerken even kan aanschuiven bij mijn schoonouders. Mijn zussen die bij elke beurs een dag komen helpen en haha, dat was HARD werken. En Joyce, voor alle demo's die je hebt gegeven tijdens de beurs en jullie heeft geholpen. Nienke, je was een lifesaver. Thanks dat je lastminute een dag kon helpen. En last but not least: jij: dankzij jou was het zo druk op de stand. Dankjewel voor je geduld en enthousiasme over de shop! Mijn hart maakt steeds een sprongetje als ik hoor dat jullie zo enthousiast worden van alle producten. Dat maakt me écht heel blij! 

Hierbij nog wat foto's van de beurs <3 (er komt ook een vlog van de beurs, maar die moet ik nog editten)

 

Hoe vond jij Creative Life?

Liefs,
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered