VLOG 09 // Voorbereidingen Creative Life & Life

Het is vandaag 23 maart, de eerste dag van Creative Life. Een super tof event met heel veel leuke creative vendors. Ik laat je meekijken met alle voorbereidingen :). Ik ben benieuwd wat je van de vlog vindt!

Ik paste onder andere een dagje op mijn lieve neefje, drukte mijn eigen tasjes, maakte een grote Vinyl sticker, at met Paul op onze trouwlocatie en ging langs op het schip van mijn broer en schoonzusje, en nog meer :).

Natuurlijk zou het helemaal leuk zijn als je ook naar Creative Life komt ❤️. Meer info op: www.creativelife.nl.

Ps, volgende week staat er weer een vlog online van de beurs zelf <3

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered