Doorgaan naar content
Op werkdagen voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden!
Klantbeoordeling 4,9 ★★★★★ Google & Trustpilot
Zoeken Sluiten

Blog

I think you should just go for it!

door Judith Joosten 03 Apr 2017

Het is tijd voor de volgende stap! Vanaf woensdag ga ik dus fulltime aan Splendith werken! Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf woensdag ben ik fulltime girlboss! Ahhhh, zo exciting! 300 uitroeptekens! :D 

Misschien denk je: deed je dit niet al fulltime dan? Nee, nog niet! Ik werkte ook nog 3 dagen (16 uur) op een marketing communicatie afdeling en ik ben fotograaf. Workworkwork! Dit was vol te houden, maar van productbeschrijvingen, reviews, DIY blogs: er kwam niks meer van terecht. Ik was steeds bezig om prioriteiten te stellen dus het werd tijd om keuzes te maken. Je kan je niet focussen op drie verschillende dingen. 

De shop gaat boven verwachting goed en daarom durf ik de volgende stap te zetten: fulltime ondernemen! Dit wordt voor nu een combinatie van fotograferen en de shop. Het is echt fantastisch dat ik dit kan doen, mede dankzij jullie! Bij elke bestelling word ik weer net zo enthousiast! Jullie lieve reacties en berichtjes geven me ontzettend veel energie! Dankjewel! 

Fulltime ondernemen betekent vooral meer tijd om mooie content te maken en inspiratie met jullie te delen. Meer product reviews, foto's en tutorials. Ik ben niet te stoppen om de shop nog veel mooier te maken! 

Liefs,
Judith

 

Vorige post
Volgende post
Iemand kocht recent een
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor je inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de set

Kies opties

Recent bekeken

Bewerk opties
Algemene voorwaarden
this is just a warning
Login
winkelwagen
0 items