Doorgaan naar content
Op werkdagen voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden!
Klantbeoordeling 4,9 ★★★★★ Google & Trustpilot
Zoeken Sluiten

Blog

BEURZEN // Workshops tijdens Creative Life

door Elaine Boer 07 Mar 2017

Creative Life komt steeds dichterbij! Samen met Leonie van GeoLeo zijn we heel druk aan het voorbereiden! Hieronder vast wat meer informatie over de workshop die ik tijdens de beurs geef. Later deze week voeg ik ook de workshop van GeoLeo toe. Bij Leonie kan je leren om een hele toffe wallhanger te maken!

Tijdens de workshop leer ik je hoe je Cosmos bloemen maakt met Florist Crêpe-papier. Ik leg je de basics uit van dit speciale papier en de bloem, daarna kan je lekker aan de slag. Uiteraard zorg ik voor alle benodigde materialen.

Kosten: €7,50

Tijdsduur: +/- 30 minuten
​Vrijdag 14.00u
Zaterdag: 11.00u

Vooraf inschrijven: Graag (via mail met voorkeur voor de dag judit[at]splendith.nl, als er plek is kan je tijdens de dag aanschuiven. 

Over Creative Life:

Creative Life is een creatief en inspirerend event, georganiseerd voor én door creatieve mensen, op een van de tofste evenementenlocaties van Nederland! Doe hier je inspiratie en ideeën op, ontdek de nieuwste trends, shop de mooiste (handmade) unieke items en designs, ontdek jouw creatieve talenten en neem deel aan de talloze workshops en masterclasses. Creativiteit in de breedste zin van het woord, van (Instax)fotografie tot handlettering, van paperart tot schilderen en van keramiek tot interiorstyling... en meer! Natuurlijk kun je tussendoor ook nog eens genieten bij de hipste en lekkerste foodtrucks...

Don't miss it! Reserveer je kaarten via: www.creativelife.nl

Vorige post
Volgende post
Iemand kocht recent een
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor je inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de set

Kies opties

Recent bekeken

Bewerk opties
Algemene voorwaarden
this is just a warning
Login
winkelwagen
0 items