Doorgaan naar content
Op werkdagen voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden!

Let op! Vrijdag open tot 15u (ipv16u) ook verzending tot 15u

Klantbeoordeling 4,9 ★★★★★ Google & Trustpilot
Zoeken Sluiten

Blog

BEURZEN // Splendith @ Paper Passion Tilburg 2017 (19-20-21 oktober)

door Judith Joosten 03 Oct 2017

Ondertussen heb ik al een aantal leuk reacties gekregen van jullie! Leuk dat al zoveel mensen van plan zijn om naar de Paper Passion te komen. Ik sta er dit jaar ook weer, met een grote stand. Meer ruimte voor fijne materialen en om workshops te geven. Vorige week plaatste ik al op Instagram dat ik een beetje sentimenteel werd. Vorig jaar was dat het begin van Splendith, twee weken later stond m'n shop online! Super fijn om dit jaar meer tijd te hebben om de beurs voor te bereiden, met zoveel meer materialen. Nu heb ik weer nieuwe dilemma's: welke spullen ga ik meenemen? Daar maak ik me graag druk over ;). 

Paper Passion is trouwens een beurs voor papierliefhebbers! Kan niet missen he ;). Net als jullie ben ik heel benieuwd wat er allemaal te doen zal zijn op de beurs. Ik ben hard aan het werk om van mijn stand een hele fijne plek te maken! Op mijn stand worden workshops gegeven en neem ik veel producten mee! Omdat tijdens Creative Live alle workshops zo snel waren uitverkocht, geef ik nu meerdere workshops per dag. Op vrijdag komt Carla Kamphuis ook een workshop geven!

Ga je geen workshop volgen? Kom in ieder geval even gezellig een praatje maken. Het lijkt me leuk je te ontmoeten!

Cosmos bloemen maken 

​​Tijdens de workshop leer ik je hoe je Cosmos bloemen maakt met Florist Crêpe-papier. Ik leg je de basics uit van dit speciale papier en de bloem, daarna kan je lekker aan de slag. Uiteraard zorg ik voor alle benodigde materialen. Aan het einde van de workshop is jouw bloem klaar en kan je hem meenemen naar huis!

Tijden voor de workshops:
Donderdag: 10.30u - 14.00u - 16.00u
Vrijdag: 10.15u - 14.00u -16.00u
Zaterdag: 10.15u - 14.00u - 16.00u

Je kan vooraf inschrijven door een mail te sturen naar: info@splendith.nl. Inschrijven is niet verplicht, maar de aanmeldingen hiervoor stromen al binnen, Wil je zeker zijn van je plaatsje? Wacht dan niet te lang met inschrijven. 

Kosten: €10,-  (betaling kan op de stand)

Brushlettering Basics by Carla 

Op vrijdag komt Carla een workshop geven op de stand van Splendith! Misschien ken je Carla wel van haar boek: Kleur! Brushlettering voor iedereen. Dit talent kan jou de basics van handletteren leren, schuif je aan bij de workshop van Carla?
 
Tijd : 11:00 – 11:45 uur (+/- 45 minuten)
Kosten: € 10,-
Je kan eventueel vooraf inschrijven via: info@splendith.nl.
 
Wat krijg je voor het inschrijfgeld 
Iedere deelnemer krijgt een brushlettering booklet met de basics van brushlettering. Je krijgt uitleg over de schrijftechniek en je schrijfhouding. Daarna gaan we oefenen met de verschillende brushpennen die Judith beschikbaar stelt voor deze workshop. Tijdens de workshop demonstreer ik het brushletteren en schrijf ik voor iedere deelnemer een korte tekst of naam op een kaart.​

Paper passion in Tilburg

​Je kan online al kaartjes bestellen voor de Paper Passion. Bestel je op tijd heb je kans op een fijne goodybag! www.paperpassion.nl

 

Vorige post
Volgende post
Iemand kocht recent een
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor je inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de set

Kies opties

Recent bekeken

Bewerk opties
Algemene voorwaarden
this is just a warning
Login
winkelwagen
0 items