Splendith collab met Studio Cremers!
Doorgaan naar content

LET OP! Ivm beurs dit weekend versturen we niet vanaf do 13.00u. Bestellingen t/m maandag worden ma of di verzonden.

Klantbeoordeling 4,9 ★★★★★ Google & Trustpilot
Zoeken Sluiten

Blog

Splendith collab met Studio Cremers!

door Judith Joosten 11 May 2022

Yes, een nieuwe blog! Je zou bijna denken dat ik het schrijven ben verleerd ;). De mooie samenwerking met Marion leek me een goede gelegenheid om weer met bloggen te starten. Er staan tenslotte ook hele fijne nieuwe producten online waar ik ook weer blogjes over kan schrijven. Dus verwacht meer blogjes. 

Maar eerst over de speciale sets van Studio Cremers

Het zijn niet één maar meteen twee kits geworden. Een basis set en een premium set, die je ook heel goed met elkaar kan combineren. Het is een mooie aanvulling op elkaar.  De sets stonden al een tijdje incompleet te wachten. Het papier ontbrak, dus moesten we wat geduld opbrengen. Eindelijk is het zover, ze zijn beschikbaar! Wij zijn enthousiast :).

De kits zijn samengesteld door Marion en hierin zitten alle haar favoriete materialen. Hoe heerlijk is dat, om dezelfde materialen uit je cursus te gebruiken? Geen zoekwerk naar materialen, maar meteen de complete set. Je hebt niet veel nodig om met aquarelverf te beginnen, maar je kan wel uit héél veel kiezen. Zoveel verschillende prijzen, soorten verf, papier en penselen?! Zonde om veel uit te proberen, als Marion dat al voor je heeft gedaan. Inmiddels werkt ze al een aantal jaar met haar favoriete materialen, die nu als kit beschikbaar zijn.

In de basis set zitten alle materialen, voor als je nog niets in huis hebt. Het zijn de basics, maar uiteraard de favorieten van Marion. De premium set is de perfecte aanvulling van de basis set, of van de materialen die je misschien al in huis hebt! Je kan de materialen los bestellen, maar met de set krijg je een fijne korting :). En in combinatie met de cursus, krijg je nog wat extra korting! 

Over Marion

Voor het geval je Marion nog niet kent: Met Studio Cremers, leert ze iedereen op een laagdrempelige manier aquarellen. Iedereen kan tenslotte creatief zijn! Haar motto is ook dat iedereen het kan leren. Wat kwamen daar positieve reacties op! Als je op een toegankelijke manier wil leren aquarellen, dan ben je bij Marion aan het goede adres. Inmiddels hebben al heel veel mensen haar cursussen gevolgd. Met gezellig enthousiasme legt ze je laagdrempelig uit hoe je lekker zelf aan de slag kan gaan. Om het je nog makkelijker te maken, hebben we samen deze sets voor je ontwikkeld. (portret door Maren Banus)

Kortingscode

Bij aankoop van de cursus van Studio Cremers, ontvang je 10% korting op de set. Heb je de cursus nog niet aangeschaft? Gebruik dan de code ‘splendith-10’ voor 10% korting op de cursussen van Studio Cremers. Dubbel feest dus ;).

Bekijk de sets hier & bestel snel jouw set.

Liefs, 

Judith
Vorige post
Volgende post
Iemand kocht recent een
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor je inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de set

Kies opties

Recent bekeken

Bewerk opties
Algemene voorwaarden
this is just a warning
Login
winkelwagen
0 items