Happy new year!

Happy new year!

Happy New Year! 

Je weet nog niet wat je staat te wachten in 2017, behalve dat het meestal anders loopt dan je had verwacht. Je hebt idealen en misschien wel goede voornemens voor het nieuwe jaar. Haha, die persoonlijke voornemens, die werken bij mij nooit zo goed. Gezonder eten, meer sporten, guilty! Vorig jaar was één van mijn doelen het openen van de webshop. Ik ben super trots dat het is gelukt! Al jullie té gekke reacties maken me nog gelukkiger. Het geeft me mega veel energie om Splendith een leukere webshop te maken!

Voor het eerst heb ik mijn doelen voor 2017 op papier gezet. En dat zijn er nogal wat. Dit is een korte selectie:

Het assortiment van Splendith groeit!
Hier ben ik heel enthousiast over! Ik begon met Splendith omdat er nog geen leuke DIY webshops waren. Ik heb de afgelopen maanden druk gezocht naar fijne leveranciers en heb ik een aantal hele fijne bedrijven gevonden. In 2017 zal ik je dus blijven verrassen met veel nieuwe producten!

Workshops!
In 2017 ga ik workshops geven! Ik had niet verwacht dat ik het zó leuk vond om jullie dingen te leren en uit te leggen. Stiekem dacht ik dat ik niet zoveel te vertellen had ;). Op de eerste beurs, de Paper Passion, stond ik vol enthousiasme van alles uit te leggen. Wat een energie gaf dat! Ik kreeg op de beurs veel vragen over workshops. 2017 is het jaar waarin ik een workshop crêpepapieren bloemen ga aanbieden. I'll keep you posted!

Video's!
In 2017 kan je veel video's verwachten met tutorials en previews. In een winkel kan je producten voelen/proberen en bij een webshop kan dat natuurlijk niet. Met een video heb je toch die (online) ervaring!

Dit jaar ga ik net zo genieten, nieuwe dingen uitproberen en van Splendith de leukste DIY shop maken. 

Ik wens je het allerbeste voor 2017!

Liefs,
Judith

 

Trefwoorden:
Ouder bericht Terug naar Blog Nieuwer bericht
Over de auteur

Over de auteur

Judith, eigenaar Splendith

Elke keer al wilde ik iets moois maken, dan kon ik niet de goede materialen vinden. Avonden lang struinde ik online naar kwalitatieve en vrolijke knutselmaterialen voor mijn projecten.

Daar begon het idee voor een shop, met een selectie van mooie materialen.

Met de blog en materialen hoop ik je te inspireren om creatief aan de slag te gaan.

Lees meer over ons

Over Splendith

'Create the things you wish existed'

​Alleen maar kwalitatieve, blije en leuke materialen vind je bij Splendith! Bij ons vind je een selectie aan materialen die je ergens anders misschien niet zo snel ziet.

Ben je op zoek naar mooie DIY materialen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.