Doorgaan naar content

Op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden.

Klantbeoordeling 4,9 ★★★★★ Google & Trustpilot
Zoeken Sluiten

Blog

PERSONAL // Naar de Pluktuin!

door Judith Joosten 08 Sep 2017

Floral friday! Een nieuw rubriekje op de blog, een paar keer per maand een blogje over bloemen (echt of papier ;)) Mocht je het nog niet weten, wat vrij onmogelijk is: I love flowers! Het is een droom om ooit een prachtige bloementuin te hebben. Elke keer denk ik eind juni; oh waarom ben ik hier niet eerder aan begonnen. Ik woon zelf op een flatje maar mijn schoonouders hebben een enorme tuin! Ruimte genoeg dus om wat bloemen te gaan kweken maar steeds begin ik te laat. Want het verbouwen van bloemen vraagt veel aandacht. En natuurlijk wil ik wel zelf de plantjes en bloemen kweken. Ja, gelijk diehard! ;).

Tot die tijd kom ik super graag in de pluktuin in Haalderen! De eigenaresse Marion is hele enthousiaste vrouw en heeft een prachtige weelderige pluktuin. De paadjes zijn smal en de tuin is net een groot bloemenveld. Ik vond de pluktuin trouwens simpelweg door te Googelen op Maps. Je vindt pluktuinen door heel Nederland! Door de beperkte openingstijden ben ik er niet zo vaak geweest als ik graag zou willen. Het is alleen al een heerlijke plek om rond te lopen. Wat ook heel fijn is trouwens; wel de lusten en niet de lasten. Want een bloementuin vraagt wel om het nodige onderhoud. Kijk mee met de fijne plaatjes!

Dit waren trouwens de bloemen die ik heb geplukt tijdens mijn bezoekje aan de pluktuin!

En die (bescheiden) eigen pluktuin, daar gaat het volgend jaar toch echt van komen. Ik heb dit jaar het boek van Floret Flowers (Cut Flower Garden) aangeschaft. Ondertussen ben ik al druk bezig geweest met lijstjes van bloemen die ik wil gaan kweken, wat ik wanneer moet inkopen etc. Super leuk! En hopelijk krijg ik nog leuke boeken voor mijn verjaardag <3 Want ik ben maandag alweer jarig! Exciting.

Liefs,
Judith

Vorige post
Volgende post
Iemand kocht recent een
[time] geleden, vanuit [location]

Bedankt voor je inschrijving!

Dit e-mailadres is al geregistreerd!

Shop de set

Kies opties

Recent bekeken

Bewerk opties
Algemene voorwaarden
this is just a warning
Login
winkelwagen
0 items