Een nieuwe DIY Shop

leuke schaartjes en mooi papier

Het is eindelijk zover! YAY! M'n webshop staat online! Ik kan het bijna niet geloven. Wat leuk dat je een kijkje neemt! In mijn webshop ga je toffe materialen vinden om jouw DIY's mee te maken. Splendith selecteert voor jou alvast de beste en allerblijste materialen.

De juiste materialen voor jouw DIY project
Als je vaker DIY's maakt, herken je waarschijnlijk de struggle om mooie en vooral goede materialen te vinden, want oh: de Nederlandse knutselmarkt kan wel een opleving gebruiken! Bij mijn lange zoektochten naar materialen, vind ik ze vaak bij 4 verschilldende winkels in de USA. In plaats van uren te besteden met zoeken, kan je die tijd beter gebruiken om gewoon super toffe DIY's te maken! En die Euro's die opgaan aan je verzendkosten kan je natuurlijk beter besteden in mijn shopje :). Ik hoop dat ik jouw plekje op internet mag zijn waar je inspiratie kan vinden maar ook de mogelijkheid om wat met die inspiratie te doen!

Een eigen webshop
Al sinds ik mijn opleiding Mbo detailhandel begon, had ik de droom om een klein winkeltje te openen en om te ondernemen. Met mijn fotografie (Splendith Fotografie) ging al een gedeelte van die droom in vervulling. Toch borrelde er nog steeds iets van die droom om een winkeltje te openen. Aan het einde derde jaar van mijn opleiding Hbo Communicatie trok ik de stoute schoenen aan, ontworp een webshop en vroeg Thijs om hem te bouwen. In het kader van als je graag iets wil, moet je gewoon ergens beginnen. Pats, boem. Ik wilde heel graag aan de slag met mijn shop. Mijn eerste plan was om handgemaakte slingers te gaan verkopen. Want: 'Oh my, je kan zulke leuke slingers maken!!'. Ik maakte een shitload aan slingers (mijn huisgenoten en Paul kunnen dit beamen) en hoefde nog maar wat kleine dingen te regelen. Toen kwam ik tot het besef dat ik op 20m2 leefde en daarnaast op 2 andere adressen, ik nog student was, ging afstuderen en al een eigen bedrijf had. Dat was geen handige combi. Truth to be told: ik had het gewoon niet helemaal goed uitgedacht.

Webshop 2.0
Nu, inmiddels bijna twee jaar later heb ik het allemaal beter uitgedacht en voorbereid. Het afstuderen was een perfecte gelegenheid om goed onderzoek te doen en inmiddels woon ik in één huis en heb ik zelfs een kantoor! Het plan is nog veel beter geworden, de webshop nog veel mooier en ik hopelijk ietsje wijzer, haha.

Naast mijn webshop ga ik wekelijks inspiratie met je delen! Vanaf volgende week kan je elke week een nieuwe DIY op de blog vinden.

Wat vind je van de webshop? Heb je leuke ideetjes, weet je merken die ik absoluut ook moet gaan verkopen of opmerkingen? Love to hear your thoughts! :)

Liefs,
Judith 

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered