FOTOVERSLAG // PaperPassion 2017

Het is inmiddels alweer twee weken geleden dat ik met Splendith op de PaperPassion in Tilburg stond. Wauw, wat was het een goede beurs! Ik ben echt heel blij hoe het is gegaan. Tot nu toe is dus elke beurs drukker geweest dan de vorige: thank youu! Het is zó leuk om jullie te spreken tijdens de beurs, de enthousiaste reacties te zien en jullie met mooie materialen en inspiratie naar huis te zien gaan. Dat is alle moeite van de beurs dubbel en dwars waard! Jullie geven me zoveel energie om Splendith te laten groeien, ik kan het niet vaak genoeg zeggen: zonder jou was er geen webshop!

En een dikke THANK YOUUUU voor alle hulp, want écht bijzonder hoeveel mensen helpen. Natuurlijk tijdens de beurs, grote kans dat je mijn zussen, moeder of man heb gespot! En bij de voorbereidingen: mijn schoonmoeder: voor alle hulp met inpakken, alle maaltijden dat ik zo kon aanschuiven, tante: voor je hulp met inpakken, mijn schoonvader: die alle kastjes heeft getimmerd en geverfd en heeft geholpen mijn op- en afbouwen. 

Ik blijf beurzen een uitdaging vinden, er komt zoveel samen in een paar dagen. Dat vergt een goede planning en dat  is gewoon niet mijn sterkste punt. Ik ben tot op zekere hoogte georganiseerd, maar in bepaalde dingen ook totaal niet. Zo onderschat ik altijd hoeveel tijd bepaalde taken kosten en dat er maar een 24 uur in een dag zitten. De dagen, weken voor de beurs heb ik vijf weken lang van 09.00u- 23.00u gewerkt. Zondagen uitgesloten en zaterdagen soms ook en af en toe een etenspauze of tijd voor een moment van inzinking of extreme blijheid. Voor de beurs had ik nogal veel fotografieopdrachten gehad, bleven mijn gewone werkzaamheden en was ik druk met de voorbereidingen voor de beurs. Iets too much leuke dingen: luxe probleem.

Misschien herken je het wel: als je een doel voor ogen heb, dat je vergeten op jezelf te letten. Tja, dat is niet echt goed voor je lichaam. Na zulke weken een stressvolle week en dan ben ik na de beurs echt helemaal kapot. En dan zijn er dingen zoals deadlines voor fotografie en een Belastingdienst, dus nog een extreem weekje er achter aan. Dan merk je dat je ook echt je rust moet nemen. Hoe leuk werk ook is ;). Er zullen dus mensen zijn die beurzen makkelijk doen --> not me. Toen ik deze week al m'n voorlopige deadlines langzaam afstreepte: de rust! 

Hierbij nog een fotoverslagje van de beurs. Op de foto's lijkt de beurs nogal rustig, dat was het zaterdagmiddag om 16.30u ook, haha! Zaterdagmiddag bedacht ik me eindelijk dat ik nog graag wat foto's wilde maken van de beurs zelf. De andere dagen was het steeds ineens 17.00u en dan was iedereen heel snel weg. De beurs zelf is dus niet super groot, maar ik hoorde meerdere keren van mensen dat er alsnog heel veel te zien was op het kleine oppervlakte. 

Oh en meet my sisters: die met de okergele sjaal is Priska en Lydia heeft een gestreept shirt aan.

Wat vond jij van de Paper Passion beurs?

Liefs,
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered