FOTOVERSLAG // Creative Life 2019

Creative Life 2019 was echt weer een feestje. De ruimte is heerlijk, en vooral de mensen die naar Creative Life komen zijn altijd zo gezellig! Drie dagen zijn omgevlogen en nu is het alweer voorbij. TIjdens het opbouwen donderdag dacht ik nog even: waarom deed ik dit ook alweer haha. Toen de beurs vrijdag was begonnen wist ik het meteen weer: voor alle gezelligheid. Waar ik natuurlijk ook erg blij van werd: het was zo DRUK op de stand. Dankjewel voor je aankopen&gezelligheid! 

Ik zit vandaag op de bank de dag nog even te verwerken en moet zeker nog een klein beetje afkicken van alle drukte. Na zulke drukke volle dagen, kan ik nooit meteen rustig op de bank gaan zitten. Vanaf vrijdag sta ik ook weer op een andere beurs. Vandaag moet ik gewoon wat energie sparen om komend weekend weer fris te beginnen! Twee weken na de beurs doe ik zeker lekker rustig aan <3. 

Mocht je niet naar het event zijn geweest: doe dat dan vooral volgend jaar: het was namelijk fantastisch! Hierbij een fotoverslag van het event.Liefs,
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered