I think you should just go for it!

Het is tijd voor de volgende stap! Vanaf woensdag ga ik dus fulltime aan Splendith werken! Ik heb mijn baan opgezegd en vanaf woensdag ben ik fulltime girlboss! Ahhhh, zo exciting! 300 uitroeptekens! :D 

Misschien denk je: deed je dit niet al fulltime dan? Nee, nog niet! Ik werkte ook nog 3 dagen (16 uur) op een marketing communicatie afdeling en ik ben fotograaf. Workworkwork! Dit was vol te houden, maar van productbeschrijvingen, reviews, DIY blogs: er kwam niks meer van terecht. Ik was steeds bezig om prioriteiten te stellen dus het werd tijd om keuzes te maken. Je kan je niet focussen op drie verschillende dingen. 

De shop gaat boven verwachting goed en daarom durf ik de volgende stap te zetten: fulltime ondernemen! Dit wordt voor nu een combinatie van fotograferen en de shop. Het is echt fantastisch dat ik dit kan doen, mede dankzij jullie! Bij elke bestelling word ik weer net zo enthousiast! Jullie lieve reacties en berichtjes geven me ontzettend veel energie! Dankjewel! 

Fulltime ondernemen betekent vooral meer tijd om mooie content te maken en inspiratie met jullie te delen. Meer product reviews, foto's en tutorials. Ik ben niet te stoppen om de shop nog veel mooier te maken! 

Liefs,
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered