PERSONAL // Nieuwe plannetjes voor de blog!

Wow, ik heb zo weinig geupload de laatste tijd dat ik een hoop met jullie te delen heb! Het is niet voor niets zo stil geweest. Natuurlijk had ik eerst vakantie en daarna ben ik aan de slag gegaan aan wat nieuwe dingen! Je leest er meer over in de blog.​

Terugkijken
De vakantie was een mooie periode om terug te kijken op het eerste half jaar Splendith. Ik ben jullie echt super dankbaar voor waar ik inmiddels al ben met Splendith. Ik heb al hele mooie stappen kunnen maken, dankzij jullie! Het is heel inspirerend om hier elke dag mee bezig te zijn. Ook is de stap van parttime naar fulltime een verademing geweest! 

In mijn vakantie kon ik met een nieuw perspectief naar Splendith kijken juist omdat ik wat afstand nam van mijn standaard werkzaamheden. Wat kan ik beter en anders doen? Het is toch lastig om de grote lijn te zien terwijl je ergens middenin zit. Ik ben blij dat ik de tijd heb genomen om terug en vooruit te kijken. Het heeft fijne nieuwe inzichten gegeven.

Voor de eerste drie maanden van het jaar had ik duidelijke doelen voor mezelf en voor Splendith. Daarna werd het zo druk, waardoor je snel meegaat in de flow. Inmiddels heb ik al veel fijne materialen heb in de shop waar ik super blij mee ben! Maar naast foto's voor instagram is er gewoon weinig gekomen van fijne blogs. Voor de komende maanden heb ik opnieuw prioriteiten gesteld. 

Nieuwe plannen!
Het belangrijkste is nog steeds dat Splendith een mooie plek is waar je inspiratie en fijne materialen kan vinden! Ik hou ervan om leuke en interessante dingen te delen! Ook merk ik dat jullie graag meer informatie zien van materialen of een vergelijking tussen het aanbod. Daarom wil ik meer mooie en fijne content gaan maken. Niet alleen over materialen maar ook inspiratie voor een creatief leven. Dat kan een keuzegids zijn voor je kalligrafiematerialen of een blog over een inspirerend boek of bestemming. En dat is precies waar ik mee bezig ben. Nadat mijn vakantie over was, ben ik druk aan de slag gegaan!

Om wat voorwerk te doen, is het dus eventjes stil geweest op mijn social. Er staan inmiddels al heel wat leuke blogposts te wachten om de blog mooi te vullen. Uiteraard komen er ook andere leuke dingen aan maar dit moest nu gewoon even van mijn hart!

Waar zou jij graag iets over terug willen zien op de blog? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered