VLOG 01 // Flavourites Live

Het lijkt erop dat het er eindelijk van is gekomen, de eerste vlog. Het is pas de tweede video ooit die ik op Youtube upload. De reden dat ik het zo heb uitgesteld is dat video wel een stuk kwetsbaarder en moeilijker is dan foto's. Je bent meer bezig met het complete verhaal en niet zomaar een moment opname. Maar video is zoveel persoonlijker! Ik vind het zelf ook leuk om naar Youtubers te kijken. Het moest er dus gewoon eens van komen.

Sinds de zomer was ik het al van plan en heb ik al wat video's gemaakt. Maar van editten kwam het maar niet en m'n laptop kon het helemaal niet aan. En uiteraard was het steeds niet goed genoeg. Oh en the akwardness! Haha het is zo scary om te filmen waar ook andere mensen zijn. Ik probeer m'n perfectionisme even te laten varen en als het goed is zijn de video's over een tijdje steeds beter. Je moet ergens beginnen! Ik heb inmiddels heel wat ideetjes over hoe ik het de volgende keer beter kan doen. Want video leer je alleen door het gewoon te doen.

Vlak voor Flavourites bedacht ik ineens: dit is nu zo'n moment dat ik moet gebruiken om te filmen. Ik ben vrij prompt begonnen en heb random momenten gefilmd. Zoals je tijdens de video merkt: ik ben helemaal vergeten om een intro en einde te maken. Haha, beginnersfoutjes. En zo ben ik nog een heel aantal dingen vergeten: tot spijt van Paul ;). Paul (aka the husband) is cameraman en editor, dus die heeft de video gemonteerd. Lucky me! Hij kreeg een berg met video's: 'kan je hier iets van maken?'. And so he did :). 

Hopelijk vind je het leuk om te zien! Aboneer je dan vooral op mijn kanaal :).

En nu?
Ik heb al heeel veel leuke ideetjes voor volgende video's. De bedoeling is om 2-4 keer per maand een video te plaatsen. Dat kan van alles en nog wat zijn: een vlog, DIY project of een productvideo. 

Laat me vooral weten wat je ervan vindt --> dan kan ik het weer verwerken in de volgende video's! <3.

Liefs,
Judith

The cookie settings on this website are set to 'allow all cookies' to give you the very best experience. Please click Accept Cookies to continue to use the site.
Yay, je hoort erbij! <3
This email has been registered